• Telefonszám

  Hívjon bizalommal
  30/635-9509

 • Nyitvatartás

  Nyitvatartás
  Hét-Pén: 9:00 – 17:00

Szolgáltatásaink

HORPADÁSJAVÍTÁS FESTÉS NÉLKÜL

Jégvert autók javítása és egyéb tárgyak okozta horpadások javítása festés nélküli "Car-Magic" technológiával.

Zavarja a sérülés az autóján?
Nem akarja lefestetni egy apró horpadás miatt?
A "Car-Magic" festés nélküli horpadásjavító technológia esztétikailag hibátlanul eltávolít kis és közepes méretű horpadásokat, amelyeket jégverés, vagy kisebb repülő tárgyak, illetve a parkolás során rányitott ajtók stb. okoznak az autón.
A technikával lehetőség van a fém karosszéria eredeti formájának helyrehozására, az eredmény a gyári festett állapothoz közeli és a megoldás költségkímélő. A hasonló eredményt adó festéssel szemben a kivitelezési idő- és a javítási költség annak mintegy 65-70 %-a, ugyanakkor a gépkocsi festékrétege és színárnyalata az eredetivel tökéletesen megegyezik.
Alkalmazása csak a kisebb vagy közepes kiterjedésű sérülések javításánál lehetséges, ezért roncsolt, törött karosszériák esetében nem használható. Amennyiben a festékréteg megsérült, úgy a festés nélküli horpadásjavítás szintén korlátozottan javasolt.
Annak eldöntése, hogy mikor lehetséges a technológia alkalmazása, kizárólag a helyszínen, szakember közreműködésével lehetséges, ezért minden esetben szükséges a sérült autó bemutatása.

Karosszéria fóliázás, jégkár javítás Miskolc.

KAROSSZÉRIA VÉDŐ FÓLIÁZÁS

Láthatatlan védelem a sérülékeny karosszériaelemek számára.

Szeretné megvédeni autóját az útról felpattanó kavicsoktól, faágak okozta karcolásoktól?
Mit érdemes tudni a 3M VentureShield karosszériavédő fóliáról?
 • Megvédi a karosszériát az apróbb kőfelverődésektől, faágak okozta karcolásoktól és a bogarak által előidézett sérülésektől.
 • 100%-ig átlátszó, rendkívül rugalmas.
 • 5 év garancia a biztosíték arra, hogy a fólia az évek során nem színeződik el, nem keményedik ki és nem hólyagosodik fel.
 • Könnyen telepíthető, (kb. 6óra alatt elkészül egy autó karosszériavédő fóliázása) és könnyen eltávolítható.
 • A fóliával fedett területeket ugyanúgy lehet tisztítani, mint az autó többi részét, akár polírozható is.
 • UV stabil, vagyis átengedi az UV sugarakat, hogy az autó többi részéhez hasonlóan változhasson a fóliával fedett felület színe.
 • Az autó- és motortípusok 98%-ára rendelhetőek számítógépes technológiával készített minták, amelyek elsősorban a kőfelverődések szempontjából különösen veszélyeztetett részeket fedik, pl: lökhárítót, motorháteztőt, fényszórókat, tükröket, sárvédőket, stb...

CAR WRAPPING - AUTÓCSOMAGOLÁS

Hogy mi is ez?

Car wrapping, ami magyarul autócsomagolást jelent, az ügyfeleink autóinak külsejét festés nélkül, egyedi megjelenésűvé varázsoljuk néhány nap alatt, a legkülönbözőbb igények szerint, ami lehet teljes vagy csak részleges csomagolás is. A színkatalógusban találhatunk ma népszerű jellegzetes-klasszikus karosszériaszíneket, és abszolút egyéni megjelenést biztosító kreációkat is, mint:
 • szálcsiszolt
 • karbon
 • szálhúzott
 • színátmenetes
 • kígyóbőrmintás, bivalybőrmintás
 • fényes, matt

Milyen előnyei vannak az autócsomagolásnak?

A fólia egyedi megjelenésű és teljesen újszerű külsőt kölcsönöz a már megunt vagy régi autónknak. A fóliázás egyrészt olcsóbb, mint a fényezés, egy elem sérülése esetén pedig gyorsan cserélhető a fólia, ráadásul a fólia alatt megmarad a teljesértékű eredeti fényezés. Ez azért fontos, mert mindannyian ismerjük az autók újraértékesítésének nehézségeit. Egy spécin fényezett autót nem tudunk gyári állapotra visszaalakítani, egy fóliázottat viszont (jó minőségű fólia esetén) akár egy nap alatt. Céges autóknál számos esetben előfordul, hogy a vállalat egyedi színvilágához kell igazítani az autókat. Ezen kívül a környezeti és mechanikai hatásoktól is megóvja a fényezést (Pl. UV sugárzás, karcolás, kavicsfelverődés).

Karosszéria fóliázás, jégkár javítás Miskolc.

CLEARPLEX - SZÉLVÉDŐFÓLIÁZÁS

Mi is az a ClearPlex?

ClearPlex fólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia, mely érvényes Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) engedéllyel rendelkezik és ezáltal legálisan tehető kívülre a gépjármű első szélvédőjére.

Mire jó a szélvédőfóliázás?

Az elmúlt évek alatt rohamos fejlődés ment végbe az autók gyártásának technológiájában. Ehhez nagyban hozzájárult a gépjárművekbe szerelt szélvédőüvegek fejlődése is. Napjainkban egyre elterjedtebb az ún. Head-Up Display rendszer mely a szélvédőre vetíti a fontosabb információt az autó működésével kapcsolatban. Vagy gondolhatunk a jóval egyszerűbb, szélvédőbe integrált fűtőszálas párátlanításra is, mely rendszerek nagyban megdrágítják az autó szélvédőjének cseréjét. A Clearplex fóliát ezen alkatrész megóvására fejlesztették ki, amely jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódásának erejét és meggátolja a kavicsok felverődése által keletkező sérüléseket, megőrizve az üveg eredeti állapotát. Gondoljunk bele, ha egy cég autója – foglalkozzon fuvarozással vagy személyszállítással - szervizbe kényszerül, mert szélvédője berepedt vagy betört, az időkiesést és szállítási időnövekedést jelent, ezáltal pénztől esik el. A fóliának további előnye, hogy vízlepergető hatású és 99%-os UV védelemmel rendelkezik.

Karosszéria fóliázás, jégkár javítás Miskolc.

SKYFOL AUTÓÜVEG HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIÁZÁS

Autóüveg Hő- és Fényvédő fóliázás a megnövelt komfortérzetért...

Kimagasló hővédelmet szeretne láthatatlan fóliával?
Fóliák jellemzői
Fóliák Hővédelem UV védelem Belátásvédelem Garancia
Shark NR * ***** ***** 3 év
Shark HPPro *** ***** ***** 5 év +
Shark NT ***** ***** ***** 5 év +
Shark NTPro90 ***** ***** * 5 év +

Shark NR: Napjainkban gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy feltörik autónkat az üvegezésen át kínálkozó értékek miatt. Legegyszerűbb megoldás erre, ha gátoljuk a belátást a gépjármű utasterébe, így kevésbé vonzó a tolvajok számára, mivel nem látják mi van az autóban. (4 árnyalatban érhető el)
Shark HPPro: A klasszikus hővédő fóliák a legnépszerűbbek az autófóliák táborában, mivel egyszerre biztosítanak belátásvédelmet, hővédelmet és modern megjelenést. A SkyFol Shark HP sorozat a legújabb fejlesztésű mélyszínezett réteget egyesíti egy alumínium fémezett réteggel, ezzel biztosítva az erős hővédelmet és tartósságot. (5 árnyalatban érhető el)
Shark NT: A Skyfol NanoTech sorozat az autóüveg fóliák prémium terméke. Az oldószereknek ellenálló, SZÉN ALAPÚ SZÍNEZÉS tökéletesen ELLENÁLL AZ ELVÁLTOZÁSNAK, így fakulás a SKYFOL NT AUTÓFÓLIA sorozat esetében biztosan nem lép fel, még csekély mértékben sem. A SkyFol NT autófólia sorozat a legfejlettebb gyártástechnológiával készült amerikai termék. (5 árnyalatban érhető el)
Shark NTPro90: EZ AZ ÜVEGFÓLIA TELEPÍTHETŐ AZ ELSŐ OLDALSÓ ÜVEGEKRE, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz az előírt 70%-os fényáteresztő képességnek és az infravörös sugárzás (meleg) 53%-át kint tartja.
VÁLASSZA A HPPRO; NT sorozatot vagy NT PRO90 FÓLIÁT AMELYEKRE a SKYFOL ÉLETTARTAM GARANCIÁT vállal. A kibővített garancia 2-3 PERCES MŰVELETTEL ONLINE AKTIVÁLHATÓ. A garancia arra a valószínűtlen esetre szól, ha a fólia szétválna, ragasztóhiba miatt felbuborékosodna, vagy felválna amíg az Ön tulajdonában áll a jármű.

Karosszéria fóliázás, jégkár javítás Miskolc.

SKYFOL ÉPÜLETÜVEG HŐ-, FÉNYVÉDŐ ÉS BIZTONSÁGI FÓLIÁZÁS

Épületüveg Hő-, Fényvédő és Biztonsági fóliázás

Magánszemélyeknek
Nyáron zavarja az ablakán beáramló hő?
Folyamatosan megy a klíma, mégsem lesz hűvös?
A SkyFol ThermoProtect üvegfóliák hatékonyan védenek a nyári beáramló hő ellen, ezzel kényelmesebbé téve otthonát és csökkentve hűtési energiaköltségeit, miközben ablaka nem feltétlenül veszti el átláthatóságát.
 • SkyFol P
 • SkyFol DR
 • SkyFol SB
 • SkyFol XT DR - kültéri
 • SkyFol XT CV - kültéri
 • SkyFol XT 16SPC - polikarbonátra való, kültéri
Szeretne védelmet, de nem akar rácsot?
A Skyfol Security fóliák rács helyettesítésére alkalmasak, azzal megegyező szintű védelmet nyújtanak, mivel az üveg áttörését drasztikusan lelassítják. Láthatatlan, kristálytiszta, fémezett és már hővédő kivitelekben is elérhető.
 • Security S
 • Security SSI
 • Securyti S DR
Tört már el üveg az otthonában, veszélyeztetve Ön vagy Családtagja testi épségét?
A SkyFol Decour üvegfóliák üvegtörés esetében egyben tartják az üvegtáblát, ezzel gátolva a szilánkosodást, az üvegtörésből eredő sérülések legismertebb okát.
 • Skyfol Decour
 • SkyFol M
...VAGY CSAK NEM SZERETNE NYÁRON SÖTÉTBE LEENGEDETT REDŐNNYEL ÉLNI?
Cégeknek
A klíma működése mellett is melege van az irodában?
Takarítsa meg klimatizációs költségeinek jelentős részét az ablakokon át besugárzott energia szűrésével.
A SkyFol ThermoProtect üvegfóliákkal hatékonyan csökkentheti energiaköltségeit, akár teljesen láthatatlan módon is.
 • Skyfol SI
 • SkyFol XT S - kültéri
...VAGY CSAK SZERETNE SZEBB MEGJELENÉST IRODÁJÁNAK?

Keressen minket bizalommal!